Διαβάστε ακόμα…

Διαβάστε χρήσιμα άρθρα και συμβουλές σχετικά με την οδοντιατρική πρόληψη.
Βοηθήματα / Στοματική Υγιεινή

Σωστή επιλογή βοηθημάτων αγωγής υγείας:


Η συχνότητα με την οποία αλλάζει ένα άτομο την οδοντόβουρτσά του αναφέρεται ως ένας από τους δείκτες πολιτισμού του δυτικού κόσμου. Η βιομηχανία βοηθημάτων αγωγής υγείας (οδοντόβουρτσες, οδοντόπαστες, οδοντικά νήματα, ειδικά περιοδοντικά βουρτσάκια κ.ά) ακμάζει προσφέροντας τεράστια ποικιλία προϊόντων. Η αφθονία αυτή σε βοηθήματα στοματικής υγιεινής πολλές φορές μπερδεύει τον καταναλωτή ο οποίος χρειάζεται την βοήθεια του/της οδοντιάτρου για να επιλέξει τα κατάλληλα για αυτόν βοηθήματα.

Στο οδοντιατρείο SMILE CARE, εξειδικευμένη οδοντιατρική φροντίδα

• Δίνουμε έμφαση στην απλότητα και λειτουργικότητα των βοηθημάτων. Η αποτελεσματικότητα μιας οδοντόβουρτσας, οδοντόπαστας και λοιπών βοηθημάτων εξαρτάται από την επιδεξιότητα με την οποία τα χρησιμοποιούμε.

• Εξατομικεύουμε την χρήση των βοηθημάτων ανάλογα με την ηλικία, τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής του ασθενή.

• Εκπαιδεύουμε τους ασθενείς μας στο να χρησιμοποιούν σωστά τα διάφορα βοηθήματα επιδεικνύοντας τον τρόπο χρήσης στο στόμα τους.

• Παρακολουθούμε σε βάθος χρόνου την σωστή χρήση των βοηθημάτων τα οποία και αναπροσαρμόζουμε κάθε φορά που αλλάζουν τα δεδομένα της κατάστασης του στόματος.

• Υποστηρίζουμε ότι ο καλλίτερος γιατρός των δοντιών μας είναι ο εαυτός μας και υλοποιούμε το ότι ο καλλίτερος φίλος και σύμβουλος σε θέματα στοματικής υγείας είναι ο/η οδοντίατρός μας.