Διαβάστε ακόμα…

Στο οδοντιατρείο Smile Care προλαμβάνουμε και θεραπεύουμε κάθε νόσο των δοντιών.
Αισθητική Οδοντιατρική

Οι δυνατότητες της αισθητικής οδοντιατρικής:


Με τη βοήθεια της αισθητικής οδοντιατρικής μπορείτε να αποκτήσετε το ιδανικό για εσάς χαμόγελο, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε το χρώμα, το σχήμα και τη διάταξη που επιθυμείτε στα δόντια σας. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα όμορφο χαμόγελο με τους εξής τρόπους: λεύκανση των φυσικών δοντιών, όψεις και ανασυστάσεις σύνθετης ρητίνης και όψεις πορσελάνης.

Λεύκανση:


Είναι το «άνοιγμα» του τόνου των δοντιών. Προκειμένου να καθοριστεί η κατάλληλη μέθοδος, ο ιατρός οφείλει να κατανοήσει τις προσδοκίες του ενδιαφερομένου ασθενή, το χρόνο τον οποίον διαθέτει και το χρωματικό τόνο που επιθυμεί.

Όψεις και Ανασυστάσεις Σύνθετης Ρητίνης:


Είναι μια τεχνική αποκατάστασης δοντιών που προσφέρει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, καθώς και τη δυνατότητα της διαμόρφωσης των δοντιών, έτσι ώστε να κλείνουν κενά που προκύπτουν από μικροδοντία ή άλλα αίτια. Με αυτήν την τεχνική απαιτείται λίγος χρόνος (μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα ραντεβού) και δε χρειάζεται τρόχισμα των δοντιών. Οι αποκαταστάσεις αυτές είναι εξατομικευμένες, καθώς γίνονται πάντοτε με γνώμονα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου.

ritinis   ritinis

Όψεις Πορσελάνης:


Ανήκουν στις τεχνικές έμμεσης αποκατάστασης. Είναι απαραίτητη η συνεργασία του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου και χρειάζονται παραπάνω από ένα ραντεβού για να πραγματοποιηθούν. Η πορσελάνη είναι ένα υλικό πολύ πιο ανθεκτικό από τη σύνθετη ρητίνη, γι’ αυτό είναι καλύτερη επιλογή όταν η κατάσταση των δοντιών το επιβάλλει.

Με το σωστό σχεδιασμό της αισθητικής αποκατάστασης και με μια εξατομικευμένη διαδικασία για κάθε ενδιαφερόμενο, μπορείτε όλοι να χαρείτε ένα λαμπερό και όμορφο χαμόγελο.

porselani   porselani

Αποτελέσματα αισθητικής οδοντιατρικής:

Πρίν & Μετά

αισθητική οδοντιατρική

αισθητική οδοντιατρική