Διαβάστε ακόμα…

Στο οδοντιατρείο Smile Care έχουμε όλες τις δυνατότητες για ακτινογραφική απεικόνιση ανάλογα με την κάθε περίπτωση.
Οδοντιατρική Ενηλίκων

Ομαδική πρακτική:


Στο οδοντιατρείο Smile Care εργάζονται οδοντίατροι όλων των ειδικοτήτων, δημιουργώντας μία ομαδική πρακτική και εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη θεραπεία για κάθε ασθενή.

Με την ομαδική πρακτική, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στα αρχεία ιστορικού και θεραπείας του ασθενή από όλους τους γιατρούς, ατομικά ή ταυτόχρονα. Συντονίζονται και διεξάγονται ταυτόχρονα όλες οι θεραπείες, εξασφαλίζοντας οικονομία χρόνου για τον ασθενή. Επιπλέον, η ομάδα των ειδικών οδοντιάτρων συντονίζεται από έναν επιστημονικά υπεύθυνο.

Έτσι, οι ειδικότητες της Περιοδοντολογίας, της Εμφυτευματολογίας, της Προσθετικής, της Ενδοδοντίας, της Γναθοχειρουργικής και της Μικροχειρουργικής του στόματος αλληλοσυμπληρώνονται , για να καλύπτεται κάθε ασθενής με πολλαπλά οδοντιατρικά προβλήματα. Οι εξειδικευμένοι οδοντίατροι σε κάθε έναν από τους παραπάνω τομείς επιλέγονται από την διεύθυνση του Smile Care με κριτήριο την επιστημονική τους επάρκεια, τη δεξιοτεχνία τους, την αρμονική σχέση τους με τους ασθενείς και το ήθος τους.