Δείτε περισσότερα…

Δείτε και διαβάστε υλικό για το οδοντιατρείο μας.
Τι είπαν για μας

Βασίλης Σίνης:


Πέρα από εκείνα που έχουν ήδη αναφερθεί όπως επαγγελματισμός, εμπειρία, άρτια εξοπλισμένο ιατρείο, καθαριότητα κτλ, αισθάνομαι την ανάγκη να καταθέσω δημοσίως εκείνο που θεωρώ ως το πιο σημαντικό από τις μέχρι στιγμής επισκέψεις μου στο οδοντιατρείο της Κα. Ρωμανού. Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας. Με αυτό τον τρόπο καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια και διαφωνίες που παρουσιάστηκαν κάποιες στιγμές σε όλο αυτό το διάστημα. Ασφαλώς και το αποτέλεσμα είναι θα τολμούσα να πω εντυπωσιακό σε σχέση του πριν και του μετά. Δεν το συζητάμε. Επίσης κάποιες φορές παρατηρώντας τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η Κα. Ρωμανού, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα μια θαυμάσια μηχανικός. Διαθέτει τόσο την μεθοδική όσο και την γρήγορη σκέψη σε πραγματικό χρόνο που συχνά απαιτείται. Κλείνοντας θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ και στην Κα. Λένα. Την βοηθό της Κα. Ρωμανού. Η παρουσία και συμβολή της οποίας είναι πολύ σημαντική στην λειτουργία του οδοντιατρείου. Ευχαριστώ λοιπόν και συνεχίζουμε!Νίκος Λιζάρδος:


Γνωρίζουμε την κα. Κάτια Ρωμανού εδώ και 6 χρόνια από όταν πήγαμε πρώτη φορά την κόρη μας στο οδοντιατρείο της. Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε την εξειδίκευση της στα παιδιά. Αυτό γίνεται φανερό από τον χώρο, το χαμόγελο και την υπομονή που έχει. Αυτό όμως που κάνει την πραγματική διαφορά από άλλα εξειδικευμένα οδοντιατρεία για παιδιά είναι η αποτελεσματικότητα στην εργασία της. Γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και αυτό που θα σου πει είναι αυτό που πρέπει να γίνει. Εσύ το αντιλαμβάνεσαι λίγο αργότερα, από το αποτέλεσμα στο χαμόγελο του παιδιού σου. Εμείς είμαστε τόσο ευχαριστημένοι από την κα. Κάτια που εγώ αλλά και η γυναίκα μου φτιάχνουμε και τα δικά  μας δόντια σε εκείνη. Και πάλι η διαφορά στο αποτέλεσμα της δουλειάς της είναι αυτό που μας κάνει να μην σκεφτόμαστε να την αλλάξουμε ποτέ.

 

Κατερίνα Μελαγράκη:


Στα 7 μου χρόνια έπρεπε να επισκεφθώ οδοντίατρο γιατί είχα πολλά προβλήματα και περισσότερες φοβίες. Η πρώτη απόπειρα θεραπείας μου ατύχησε , αλλά και όλες οι υπόλοιπες, περίπου 18 τον αριθμό, μέχρι τα 31 μου χρόνια. Σε κανένα οδοντιατρείο δεν αισθάνθηκα ασφάλεια ώστε να ολοκληρώσω μια θεραπεία εκτός από μια φορά που με κοίμισαν (πολλές φορές μάλιστα έγινα επιθετική απέναντι στους οδοντιάτρους ακόμα και ως ενήλικη). Ώσπου ένα πρωινό του Αυγούστου 2004 κάλεσα στο οδοντιατρείο Smile Care «με την ελπίδα» ότι θα έχω μια ακόμα αποτυχία. Αντίθετα η κα Ρωμανού, αν και ήταν σε διακοπές με καθοδήγησε από το τηλέφωνο για να αντιμετωπίσω προσωρινά το πρόβλημά μου και μου έδωσε ραντεβού για λίγες μέρες μετά. Ένοιωσα καλά με την αμεσότητα της επικοινωνίας, το αυθεντικό της ενδιαφέρον και την προθυμία της να βοηθήσει κάποιαν που δεν γνώριζε και σίγουρα δεν ήξερε αν θα δει ποτέ. Πήγα στο ραντεβού μουδιασμένη και μάλλον αρνητική περιμένοντας μια από τα ίδια του παρελθόντος, και από την πρώτη στιγμή με κέρδισε ο ευχάριστος χώρος και η απλότητα και ζεστασιά της υποδοχής. Μαζί με το ιατρικό ιστορικό μου κατέθεσα και τις φοβίες μου. Η γιατρός είδε ένα μικρό φως στο τούνελ και με κάλεσε να δουλέψουμε μαζί γιαυτό. Ένοιωσα πως είχε βρει «το κουμπί μου». Η επιμονή της στο στόχο να ξεπεράσω την φοβία μου, η υπομονή, η ευαισθησία και ο συντονισμός της με τον ρυθμό μου ήταν συγκινητικά. Μια στάση και δέσμευση στο αποτέλεσμα που δεν μπορούσαν παρά να με κάνουν να υπερβώ κι εγώ τον εαυτό μου.

Τα καταφέραμε.!!! Σήμερα έχω ένα τέλειο στόμα, κίνητρο για να φροντίζω την υγεία μου και εμπιστοσύνη. Πάνω από όλα όμως ευγνωμοσύνη για την ανθρώπινη προσέγγιση σε έναν χώρο που τιμά την ιατρική και σε κάνει να νοιώθεις σαν στο σπίτι σου.

Σημείωση: Το παραπάνω κείμενο είναι μέρος από ένα ευχαριστήριο γράμμα 13 σελίδων το οποίο η κα Μελαγράκη έστειλε στο ιατρείο Smile Care ως τεκμήριο της εμπειρίας της.